руCui.md

Despre noi

Fierul forjat este unul dintre materialele cele mai durabile. Produsele nu sunt afectate de condițiile meteorologice sau de timp . Acestea sunt rezistente și pline de rafinament.

Compania "ATAVACOM" este specializată în crearea produselor din fier forjat de orice complexitate. Forjarea artistică este efectuată manual de către maeștrii fierari ai atelierului nostru.

Noi producem exclusive porti din fier forjat, garduri, grilaje, balustrade pentru scări, copertine si diverse elemente decorative. Puteți fi sigur că aceste produse vă vor servi o lungă perioadă de timp, pentru că noi folosim metal de înaltă calitate și ne bazăm pe cele mai avansate tehnologii.

Lucrările noastre vor transforma casa Dvs în una solidă și maiestuoasă sau una ușoară și filigrană. Însă, oricare va fi alegerea, casa Dvs va ieși in evidență și va atrage privirile admirative ale vecinilor, cunoscuților sau a simplilor trecători.

Potențialul creativ al fierarilor noștri moderni, împreună cu cele mai recente tehnologii permit să materializăm chiar și cele mai ambițioase și complexe proiecte. Casa Dvs sau reședința din suburbie, decorate cu obiecte din fier forjat vor dobândi statutul de o locuință solidă, elegantă si originală.